Основне информације

Контак: nrtd_info@viser.edu.rs

Студијски програм Нове рачунарске технологије (НРТ) у Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија у Београду, од школске године 2012/13. има реализацију и на даљину, за студенте који су запослени, имају породичне обавезе, посебне потребе и као алтернатива за све остале студенте. Сви који су заинтересовани за упис на програм НРТ, а нису у могућности да студирају у просторијама школе, као и студенти који су својевремено прекинули студије на класичном програму НРТ, могу изабрати исти програм - на даљину.

По примени наставних метода и технологија програм НРТ - на даљину одговара широм света развијеним програмима ове врсте, а истовремено je прилагођен образовном систему у Србији. Програм користи дугогодишња искуства стечена у експерименталној настави, која је реализована као додатак класичној настави у овој Школи.

Студијски програм НРТ – на даљину реализује се према савременим стандардима и препорукама и својим студентима нуди преко Интернета: мултимедијалне наставне материјале, часове теоријске и практичне наставе, електронске консултације о градиву и редовне провере знањa, док у просторијама школе предвиђа радионице по потреби и главне провере знања.

Реализација студијског програма НРТ - на даљину обезбеђује исти ниво знања дипломираних студената и исту диплому, као и на класичном студијском програму НРТ и тако оспособљава кадар, за којим постоји стална потреба у нашем друштву.

За прелаз на следећу страну бирати стрелицу > која је смештена код горе десно / доле десно угла овог прозора